Accident teribil în Bihor. O sătmăreancă, transportată la spital (Foto&video)

O tânără de 18 ani din Cehal (județul Satu Mare) a fost rănită într-un accident de circulație ce a avut loc luni, 6 februarie pe DN 79, în apropierea localității bihorene Nojorid. Două TIR-uri, ambele cu numere de înmatriculare de Satu Mare, care circulau în aceeaşi direcţie s-au ciocnit. Tânăra era pasageră într-una din TIR-uri.

Echipajele de pompieri au intervenit pentru descarcerarea victimei. Aceasta a fost scoasă de echipajele ISU din autotren şi transportată la spital, cu un traumatism cranio-cerebral minor şi cu mai multe fracturi.

De asemenea, în evenimentul rutier a fost implicat şi un autoturism Mercedes, care a ajuns în şanţ, încercând să evite impactul cu TIR-urile.

Cele două TIR-uri au numere de înmatriculare de Satu Mare. Unul aparţine societăţii Ardealul, ce transporta seminţe de floarea soarelui, iar al doilea Trans Pink International Transport, fiind încărcat cu răcoritoare Coca-Cola.

În urma impactului, o mare parte din marfă s-a împrăștiat pe şosea.

Șoferul Mercedes-ului le-a spus polițiștilor că în timp ce se deplasa încet pentru a opri pe marginea drumului să ia un cunoscut, a fost depăşit de primul TIR, iar cel de-al doilea autotren a intrat puternic în cel din faţă şi s-a dezechilibrat, agăţând şi autoturismul de teren, şi împingându-l în şanţ.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice înainte să urce la volan.

Polițiștii au deschis o anchetă pe acest caz.

Sursa foto&video: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.