Familie disperată, amendată de poliție la Spitalul Județean

Doi sătmăreni, soț și soție, au fost amendați cu 3.000 de lei, după ce au umblat disperați pentru ca un medic să îi pună o branulă fetiței lor. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 26 ianuarie.

Inițial, părinții și-au dus copilul la un centru de permanență, unde fetiței i s-a prescris un tratament injectabil. După ce au cumpărat medicamentele, aceștia s-au întors la centrul de permanență, însă au ajuns după program, așa că au decis să-și ducă fetița la Urgențele Spitalului Județean pentru a i se administra tratamentul.

La Urgențe li s-a spus că trebuie să aștepte. Speriați că starea fetiței se poate înrăutății aceștia au intrat în spital unde au căutat un doctor care să îi pune copilei branula. Medicii le-au spus că branula trebuie pusă de către asistenții care administrează tratamentul. Desigur, părinții nu au fost de acord cu explicația medicilor, și au început să se certe cu aceștia. În cele din urmă personalul medical a sunat la Poliție.

La fața locului s-au deplasat cei de la firma de pază a spitalului dar și polițiști care i-au amendat pe cei doi părinți. Bărbatul a fost amendat cu 2000 de lei, iar femeia cu 1000 de lei.

2 Comentarii la "Familie disperată, amendată de poliție la Spitalul Județean"

  1. Pingback: Ce arată înregistrările video în cazul sătmărenilor amendați la UPU (Video) | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.