UDMR Satu Mare, dispus să negocieze cu PSD posturile de viceprimar

UDMR va convoca o ședință a Biroului Permanent Județean (BPJ) în vederea constituirii unei comisii de negociere cu PSD. Președintele Organizației Municipale a UDMR Satu Mare, Kereskenyi Gabor, spune că va negocia doar dacă sătmărenii vor avea ceva de câștigat și nu pentru a obține un post de director de deconcentrate.

Deși nu a spus-o cu subiect și predicat, Kereskenyi a lăsat să se înțeleagă că obținerea funcțiilor de viceprimar de către PSD depinde de garanțiile pe care social-democrații le vor da cu privire la cel de-al treilea pod.

„Eu nu sunt de acord să negociem funcții. Suntem deschiși la negocieri, dar nu dorim directori de deconcentrate ci garanții pentru proiecte. Dacă dau garanții că al treilea pod peste Someș va fi cooptat și va fi realizat prin PNDL atunci da. Pentru un director cu secretară și mașină de serviciu nu merită. Fac un apel să se facă ceva pentru comunitate. PSD are putere de lobby. Au un ministru și o domnișoară deputat cu o funcție importantă în parlamentul României”, a declarat Kereskenyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.