Microbuz din Satu Mare, implicat într-un accident grav în Ungaria (Foto)

Un accident în care a fost implicat un microbuz din Satu Mare, soldat cu mai multe persoane rănite a avut loc în data de 13 ianuarie pe Autostrada M3 din Ungaria. Microbuzul se îndrepta spre Aeroportul din Budapesta.

Din investigațiile efectuate de polițiștii maghiari reiese că șoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condițiile de drum a pierdut controlul volanului și s-a izbit de mai multe ori de parapeții de protecție aflate la marginea drumului. În urma impactului, o parte din persoanele aflate la bordul au fost pur și simplu aruncate din microbuz ajungând în mijlocul autostrăzii.

Toate persoanele aflate la bordul microbuzului au fost rănite. Două femei au ajuns internate la spital în Budapesta, alte persoane au fost duse la aeroport în cele din urmă deși aveau starea de sănătate vizibil precară.

„O persoană aflată în momentul de față în Irlanda nici azi nu se poate ridica din pat, altă persoană acuză dureri la șold și cap, a pierdut avionul, alte persoane internate în spital, și cu bunurile distruse în urma impactului. Patronul firmei de transport fiind contactat telefonic zice că este vina pasagerilor deoarece ei doreau să ajungă la aeroport”, scrie Vasile Dâle pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Vasile Dâle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.