Incendiu devastator la Clubul Bamboo din Capitală. Zeci de răniți

Zeci de persoane au fost rănite în urma unui incendiu devastator ce a avut loc azi (21 ianuarie) dimineață în jurul orei 04.00, la Clubul Bamboo din Capitală. În urma prăpădului localul a fost distrus în totalitate. Din fericire, nu s-a înregistrat nici un deces. 

Autoritățile au declanșat Codul roșu de intervenție.

Raed Arafat a declarat că potrivit unui bilanţ oficial, 35 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală. În prezent, doar 10 se mai află internate.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, spune că din cei aproximativ 35 de persoane care au ajuns la spitale în urma incendiului, o singură persoană este grav rănită. În prezent, 27 de persoane necesită îngrijire medicală. O victimă se află intubată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, fiind intoxicată cu monoxid de carbon.

“Situația este sub control, clădirea este prăbușită, într-adevăr, dar mai sunt focare, colegii se luptă contra lor și incendiul putem să zicem că este controlat. Echipele medicale de intervenție – o mare parte le-am trimis înapoi la stații, din serviciul de ambulanță și SMURD au rămas câteva echipaje aici numai pentru sprijin. Și colegii de la pompieri vor începe să reducă numărul echipajelor care sunt la fața locului”, a afirmat Arafat, într-o declarație de presă susținută în jurul orei 7:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.