Jandarmii sătmăreni la ceasul bilanţului

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Astăzi, 20 ianuarie cu începere de la ora 10,30, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, a avut loc evaluarea activităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, pe anul 2016.

La eveniment au participat: prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Csaba Pataki, viceprimarul municipiului Adrian Albu, preşedintele ATOP şi conducători ai instituţiilor militare cu care unitatea noastră colaborează.

După intonarea imnului de stat, colonelul Ovidiu – Adrian Popa, împuternicit Inspector – Şef al unităţii a dat citire sintezei activităţilor desfăşurate şi a rezultatelor obţinute de către structurile unităţii în anul 2016.

În perioada mai sus amintită au fost organizate şi executate 789 de misiuni de menţinere a O.P. prin patrule independente în mediul urban cu efective din cadrul Detaşamentului Mobil în municipiul Satu Mare, cu efectivele Grupelor de Supreveghere şi Intervenţie Negreşti-Oaş, Carei şi Tăşnad, fiind organizate totodată 153 misiuni de patrulări independente în mediul rural, cu efective din cadrul acestor structuri.

Din documentul prezentat reiese că în anul 2016 din totalul de 22 persoane recrutate, au fost selecţionaţi pentru instituţiile militare de învăţământ 12 candidaţi, din care 5 pentru Academia de Poliţie A.I.Cuza Bucureşti, unul pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Drăgăşani şi 6 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Fălticeni. Au fost declaraţi admişi 3 candidaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.