Un careian va participa la Campionatul European de Karate. Cine este acesta (Foto)

Bartincki Attila de la CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, va participa la Campionatul European de Karate, organizat de Federația Europeană EKF, European Karate Federation. Turneul dedicat cadeților, juniorilor și U21, se va desfășura în Sofia (Bulgaria) în perioada 17-19 februarie.

După cum se știe, karatele va fi prezent la Olimpiada din Tokyo 2020, cel mai probabil după regulamentul WKF.

Bartincki Attila a intrat prima dată în Dojo, sala de antrenament, la vârsta fragedă de aproape șase anișori, sub îndrumarea instructorilor Dorel Pașca Pașca și dr. Gheorghe Zoltan Fazekas.

În prezent, Attila este student anul întâi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, pașii în karate fiind îndrumați de Shihan Mirio Maninni din Italia, Shihan Livius Bunda din Serbia, precum și de CS Karate Do B.F.K.S.

Datorită rezultatelor, a tenacității, perseverenței și pregătirii profesionale, karateka Bartincki Attila a fost desemnat de către Federația Română de Karate să reprezinte țara noastră, la unul dintre cele mai importante competiții și anume Campionatul European de Karate, la proba de Kata masculin U21, tineret.

Acest pas este unul foarte important în vederea calificării la Olimpiada din Tokyo 2020.

Conform punctajului Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) al județului Satu Mare, Bartincki Attila a fost desemnat ca fiind cel mai bun sportiv al anului 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, iar în anul 2016 sa clasat pe locul doi, puncte omologate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.