Un brand de Satu Mare, în TOP-ul preferințelor românilor. Despre ce este vorba

O companie sătmăreană care produce paste făinoase, Novita Impex, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 4,8 milioane de lei, în creștere cu 60% față de 2015. Firma este administrată de Margareta Ardelean. În 2016 Novita Impex a produs și comercializat 700 de tone de paste făinoase.

Potrivit directorului de vânzări al companiei, Cristian Ardelean, creșterea vânzărilor se datorează atât noului brand de paste, „Szatmari”, cât și colaborarea cu noi magazine din județele Vâlcea, Mehedinți și Gorj.

În acest an, repre¬zentanţii fabricii de paste din Satu Mare mi¬zează pe o creştere a cifrei de afaceri de mi¬nimum 30% ca urmare a investiţiilor de 400.000 de euro făcute în tehno¬logie.

„Noi ne-am pro¬pus pentru 2017 o creş¬tere a cifrei de afaceri de 40%, dar un 30% atin¬gem sigur deoarece sun¬tem în discuţi cu retai¬lerii mari. Avem un potenţial mult mai mare având în vedere investiţiile care s-au făcut acum un an şi jumătate pe fluxul tehnologic, în utilaje performante din Italia, uscătoare şi silozuri. Anul acesta vrem să producem undeva la 1.000 tone de paste”, a declarat directorul de vânzări al companiei.

Firma Novita Impex a luat fiinţă în 1994 în Satu Mare având ca obiect principal de activitate producţia pastelor făinoase de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.