Mani Gyenes, penalizat la Dakar. Vezi motivul

Rider-ul sătmărean Emanuel Gyenes a fost penalizat și retrogradat pe locul 29, în cadrul Raliului Dakar 2017. Acesta spune că șansele sale de a reveni în TOP 20 sunt destul de reduse.

„În ziua a patra, când am venit din Argentina în Bolivia, am avut o neutralizare unde nu doar eu, ci și piloții Honda și Svitko și mulți alți concurenți, am crezut că avem realimentare, dar nu am avut. Acolo am ieșit de fapt din neutralizare 1 km ca să alimentez. Concurenților din top 20 le-au fost verificate GPS-urile și organizatorii au văzut că de fapt am ieșit din traseu un km și am revenit, iar pentru asta ne-au dat câte o oră penalizare. Sincer acum sunt foarte trist din cauza aceasta, pentru că în concurs lupți foarte tare pentru fiecare minut ca să reușești să avansezi în clasament și când afli că ai primit o oră de penalizare nu îți pică deloc bine.

Acum am fost retrogradat pe locul 29 și asta este foarte în spate față de așteptările mele. Nu știu dacă mai pot sau am șanse să intru în top 20. Am să trag tare în a doua săptămână a acestui raliu”, spune Mani Gyenes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.