A lovit doi pietoni și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii i-au dat de urmă

Un șofer care a accidentat doi pietoni şi a părăsit locul faptei, a fost prins la scurt timp de către polițiști. Accidentul a avut loc duminică, 8 ianuarie, în jurul orei 06.00.

În dimineaţa zilei duminică, în jurul orei 06.00, poliţia a fost sesizată că pe strada Iuliu Maniu din Satu Mare, a avut loc un accident soldat cu două persoane rănite.

Doi bărbați, unul de 39 de ani din localitatea Baba Novac și unul de 25 de ani din Satu Mare, aflați în calitate de pietoni pe partea carosabilă a străzii Iuliu Maniu, au fost accidentați de o mașină, al cărui șofer, după ce a acroșat partea din spate a unui alt autoturism, a plecat de la fața locului.

În scurt timp de la producerea evenimentului rutier, polițiștii au reușit identificarea unui bărbat de 33 de ani din localitatea Tătărăști, bănuit de comiterea faptei și care după identificare a refuzat recoltarea de probe biologice pentru a se putea stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în momentul producerii accidentului.

Oamenii legii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuz de a se supune prelevării de mostre biologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.