Scandal cu bătaie la Poliția Locală Satu Mare. Ce spune directorul Ioan Precup

Doi polițiști locali s-au luat la bătaie chiar în sediul instituției unde lucrează. Scandalul a avut loc în data de 20 decembrie, chiar în dimineața zilei în care a fost inaugurat noul sediu al Poliției Locale de pe strada Petofi Sandor. În urma altercației, unul dintre polițiști s-a ales cu arcada spartă.

Incidentul în cauză a fost confirmat și de către directorul instituției, Ioan Precup, însă acesta susține că nu cunoaște acuzele care au dus la declanșarea scandalului.
„Confirm. Așa este. Incidentul a avut loc pe baza unui substrat tensionat. Au explodat. În momentul de față nu mă pot pronunța deoarece există o anchetă disciplinară în curs. Incidentul a avut loc chiar în ziua în care am inaugurat noul sediu al instituției”, ne-a declarat Ioan Precup.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Locale, în scandal au fost implicați doi polițiști. Este vorba despre șeful Biroului pază-logistică Mihai Macioca, care l-a lovit cu pumnul pe subalternul său Gheorghe Haidu. În urma loviturii primite, acesta din urmă s-a ales cu arcada spartă.
Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.