Kereskenyi Gabor vrea polițiști locali bine pregătiți fizic

Prezent astăzi, 20 decembrie, la inaugurarea noului sediul al Poliției Locale Satu Mare, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că își dorește polițiști mai bine pregătiți din punct de vedere fizic.

„Trebuie să lucrăm foarte mult în ceea ce privește pregătirea fizică a agenților locali. Agenții Poliției Locale trebuie să arate că sunt în stare să-și îndeplinească îndatoririle de serviciu”, a declarat Kereskenyi Gabor.

De asemenea, primarul a făcut referire și la criticile aduse Poliției Locale, dintre care, potrivit acestuia, „o parte sunt reale”.

„Sunt foarte multe critici care, o parte dintre ele sunt reale. Trebuie să tragem niște concluzii și trebuie să fim într-adevăr în folosul cetățenilor. În această ordine de idei consider că este nevoie de o conlucrare mai strânsă cu Poliția Română și Jandarmeria mai ales în ceea ce privește ordinea publică, la fel și pe circulație. Avem multe de făcut și pe linie de circulație, pe linie de ordine publică, pentru că asta doresc oamenii și asta e menirea dumneavoastră”, a subliniat Kereskenyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.