Baschet: Acțiune caritabilă la meciul dintre CSM Satu Mare și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

baschet1

andreea-olah

Suporterii echipei de baschet a CSM Satu Mare sunt așteptați la meciul de vineri, 16 decembrie, cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, cu câte o jucărie de pluș, pe care să le doneze în cadrul unei acțiuni caritabile desfășurată de către fetele formației sătmărene. Jucăriile vor fi apoi donate copiilor din Centrele de Plasament din județ.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care au participat jucătoarea de baschet de la CSM Satu Mare, Andrea Olah, antrenorul echipei Jose Araujo și Florin Mureșan.

Vineri, CSM Satu Mare va juca pe teren propriu, de la ora 18.00, cu campioana Sepsi Sf. Gheorghe.

„Copiii au fost mereu alături de noi, ne-au ținut galerie, au trăit fiecare meci și au fost cu sufletul alături de noi, iar prin această acțiune am dori să le facem și noi o bucurie. Aș dori să rog suporterii ca la meciul de acasă de vineri să vină fiecare, dacă poate, cu câte o jucărie pentru a face împreună un lucru frumos de sărbători. Jucătoriile le vom strânge după meci și le vom dona celor care au mai multă nevoie de ele”, a subliniat Andrea Olah.

Referitor la meciul de vineri, antrenorul Jose Araujo a declarat că „să joci cu Sepsi Sf. Gheorghe este o sărbătoare. Vom încerca să dăm maximum la acest meci, deși ne confruntăm cu probleme serioase de lot. Dar nu putem controla accidentările. Acum ne antrenăm în 7-8 jucătoare, dar cu siguranță vom da totul în teren ca să scoatem tot ce putem în acest meci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.