Bucurie mare la PSD Satu Mare, după anunțarea exit poll-urilor (Video)

psdBucurie mare în această seară (azi, 11 decembrie) la PSD Satu Mare la anunțarea Exist Poll-ului pentru ora 19.30. Scorurile indicate de CURS-Avangarde și IRES arată că Partidul Social Democrat a câștigat alegerile parlamentare din acest an. Procentele anunțate au fost primite cu ropote de aplauze de către cei prezenți la ora 21.00, la sediul PSD Satu Mare.

La sediul PSD Satu Mare au fost prezenți atât președintele Organizației Județene, Aurelia Fedorca, cât și candidații Ioana Bran, Gabriel Leș și Octavian Petric, respectiv echipa care a muncit în toată această campanie electorală.

Scorurile indicate de către CURS-Avangarde pentru Camera Deputaţilor sunt: PSD-45,5%, PNL-21,7%, USR-8,5%, ALDE-6,0%, UDMR-6,0%, PMP-6%, PRU-2,5% şi ANR-1,10%.
La Senat, PSD a obţinut 45,2%, PNL-21,8%, USR-8,9%, ALDE-6,5%, UDMR-6%, PMP-6%, PRU-2,5% şi ANR-1,10%.

PSD a obţinut 45,8% din voturi, PNL -20,8 %, iar USR -9,2 % la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES, în timp ce la Senat scorurile sunt PSD -45,3%, PNL -20,7% şi USR -9,3.

„Este o mare bucurie. Ne bucurăm că la nivel național am obținut acest rezultat, care este, spunem noi, pe măsura muncii noastre, pe măsura programului nostru de guvernare. Mulțumim tuturor celor care au venit, ne-au susținut și în campanie, dar mai ales astăzi, în ziua votului și așteptăm cu nerăbdare să știm exact rezultatele de pe județul Satu Mare”, a declarat Aurelia Fedorca.

„Este un rezultat care arată că de fapt, programul de guvernare pe care PSD l-a propus este unul credibil, realizabil și sustenabil. Bineînțeles, a fost o campanie extrem de solicitantă dar și frumoasă pentru că am reușit să ne întâlnim cu cetățenii și asta se vede pe rezultatul pe care l-am obținut”, a subliniat candidatul PSD Satu Mare la Senat, Gabriel Leș.

„În primul rând, permiteți-mi să mulțumesc întregii echipe PSD, tuturor colegilor, pentru munca pe care au depus-o și pentru efortul pe care l-au făcut. Acest rezultat este dovada muncii tuturor colegilor și al programului bun pe care îl avem. Noi ne dorim să ajungem cât de repede acolo, ca să ne punem pe treabă, să muncim, să implementăm programul”, a declarat candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputațiulor, Ioana Bran.

„Singurul partid care a avut un program de guvernare a fost PSD-ul, iar cetățenii au votat în cunoștință de cauză, așa că acesta este rezultatul efortului partidului și al președintelui, domnul Liviu Dragnea” a spus Octavian Petric, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.