Pregătirile pentru scrutinul de duminică, pe ultima sută de metri

urna-de-vot1

317.460 de alegători din județul Satu Mare sunt așteptați duminică, 11 decembrie, la urne pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul României. Detalii cu privire la pregătirile acestui scrutin electoral au fost prezentate de conducerea Prefecturii și de reprezentanții BEJ Satu Mare în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi, 9 decembrie.

Potrivit celor declarate, duminică sunt așteptați la urne un număr de 317.460 de alegători. Procesul de vot se va derula în intervalul orar 07.00-21.00.

În luarea de cuvânt, pefectul Radu Bud a subliniat faptul că, pentru alegerile de duminică, au fost tipărite 697.306 de buletine de vot. Cheltuielile pentru aceste alegeri se ridică la suma de 360.000 de lei pentru materialele necesare, la care se adaugă aproximativ 1.400.000 de lei pentru indemnizațiile membrilor secțiilor de vot.

Începând de astăzi, dar și sâmbătă, 10 decembrie, prefectul și subprefectului județului satu Mare vor verifica fiecare secție de votare din județ, pentru ca totul să fie în ordine până duminică dimineața.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.