Candidații PSD, mesaj pentru sătmăreni: Cu muncă şi seriozitate vom dezvolta Satu Mare! Vă așteptăm duminică la vot!

echipa-psd-satu-mare

Candidații PSD Satu Mare la Parlamentul României le mulțumesc zecilor de mii de sătmăreni din toate localitățile județului pentru că i-au primit în casele lor cu încredere și speranță, și-au spus problemele și au ascultat cu atenție programul de guvernare pe care PSD îl propune pentru ca mai mulți români să facă parte din clasa de mijloc, iar cei plecați să se poată întoarce acasă.

„Îi invit pe sătmăreni, români și maghiari, tineri și vârstnici, de acasă sau din străinătate să se prezinte duminică la vot. Avem o echipă de profesioniști și serioși, tineri și experimentați, cărora le pasă cu adevărat de oameni și care vin să muncească pentru sătmăreni: Ioana Bran este un tânăr antreprenor de succes, Octavian Petric – cel mai activ și mai eficient deputat sătmărean, Gabriel Leș – un profesionist în administrație. Avem echipa care vine să muncească serios pentru a dezvolta Satu Mare. PSD este singurul partid care a propus un program de guvernare coerent și singurul care a propus o schiță de buget pentru anul viitor, arătând că se pregătește serios de guvernare. Acestea sunt argumente pentru ca duminică sătmărenii să îndrăznească să creadă în viitorul lor în Satu Mare și în România”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Aceasta îi îndeamnă pe sătmăreni să voteze duminică pentru salarii și pensii mai mari, pentru un sistem de educație eficient, cu profesori care au salarii bune, pentru spitale moderne, curate și dotate, cu medici motivați, ca să nu mai fim nevoiți să ne căutăm sănătatea prin țări străine.

„Avem creștere economică, iar prin programele PSD vom transfera această creștere în buzunarele tuturor românilor. Vă invit să votăm duminică pentru ca românii să-și găsească un loc de muncă bine plătit aici, acasă, iar cei plecați să se poată întoarce acasă”, a mai spus Aurelia Fedorca.

Liderul social-democrat a mai arătat că PSD a reuşit să ridice România de fiecare dată, iar în județul Satu Mare aleșii PSD au realizat proiecte care au modernizat localitățile.

„Guvernarea noastră a pregătit accesul României în Uniunea Europeană. Mai târziu, în guvernarea 2012-2015, am reuşit să readucem România pe creştere economică şi să creştem nivelul de trai al românilor. Salariile şi pensiile au crescut, România a ieşit din criza economică, spitale au fost redeschise, şcoli au fost modernizate. Asta arată că PSD ştie să guverneze şi să crească România”, a conchis Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.