Patru benzi la coborârea de pe Podul Decebal spre Burdea. Ce spune Adrian Albu

pod1

pod2

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 7 decembrie, viceprimarul Adrian Albu s-a declarat nemulțumit de firma care execută lucrările pe Podul Decebal. Albu spune că este foarte dificil de comunicat și extrem de greu de colaborat cu cei din conducerea firmei executante a lucrărilor.

Cu privire la lucrările de pe Podul Decebal, viceprimarul mai spune că în prezent se montează balustrada, însă a recunoscut și faptul că trotuarul este destul de îngust și nu prea mai există soluții pentru pista de biciclete.

De asemenea, în primăvara anului viitor se dorește lărgirea rampei de coborâre de pe pod spre Burdea.

Albu spune că vor fi făcute patru benzi la coborâre, din care două spre Bulevardul Octavian Goga.

„Se va face o lărgire. Acum avem acolo două plus trei benzi, cinci benzi, noi am dori să ajungem la patru plus trei, la șapte benzi de circulație. Dacă vă duceți și vă uitați pe pod, trotuarul este reparat până într-un anume loc, pe dreapta spre cimitir până la un panou. De acolo se va tăia trotuarul, se va intra pe spațiul verde, se va muta trotuarul înăuntru cu vreo trei metri, exact până unde apare o magistrală de gaz la colț, la semafor, de asemenea manieră, încât vom avea două benzi care să coboare spre Octavian Goga, una spre Cloșca și una pe Careiului, din acel loc. Deci în momentul în care se va lărgi, se va lărgi la patru benzi. Iar pe partea cealaltă, una dintre marile probleme care există, și când te duci către Micro 17, dar și când vi din acea direcție, este că autobuzele blochează o bandă și sunt doar două benzi. Și atunci, la urcatul pe pod este doar o singură bandă pe care o folosesc și cei care vin de pe Octavian Goga, și cei de pe Cloșca. Și acolo vom lărgi, se va face un zid de sprijin, și acolo va apărea o bandă în plus”, spune Albu.      

Aceste lucrări vor începe cel mai probabil, în cursul lunii martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.