Ioan Opriș: „Vă aşteptăm la vot, pentru România şi pentru Satu Mare!”

ioan-opris

PMP va ajunge sigur în Parlamentul României, iar tot ce am prezentat electoratului în ultima lună ca priorităţi, vor fi duse la îndeplinire prin activitatea susţinută a parlamentarilor noştri.

În toate întâlnirile sau emisiunile la care candidaţii nostri au participat, au reiterat de fiecare dată hotărârea PMP de a îmbunătăţi cadrul legislativ şi a face legi mai bune şi mai prietenoase cu românii. Că este vorba despre aducerea pe picior de egalitate a investitorilor autohtoni cu cei străini sau de reintroducerea învăţământului profesional/dual pentru tineri, toate aceste obiective vin să dea un imbold activităţii economice şi implicit o majorare a veniturilor românilor. O viaţă mai bună, educaţie pentru toţi copiii, servicii medicale de calitate, sunt nevoi primare, din cauza cărora, românii încă suferă. Ne propunem să pornim de la bază, nu să cosmetizăm. Să nu aruncăm cu pomeni, ci să creăm condiţii pentru ca românii, care vor într-adevăr, să prospere şi să aibă viaţă mai bună.

Avem o echipă solidă, oameni noi, oneşti, gata să intre în luptă. Vrem, alături de cei peste șapte milioane de români, un Parlament redus, eficient, transparent. Mai puţini, mai harnici, mai puţin costisitori. Românii au votat pentru acest lucru, iar voinţa lor a fost ignorată de reprezentanţii majoritatăţii PNL-PSD. Votul dumneavoastră din 11 Decembrie pentru candidaţii PMP Satu Mare, va fi garanţia că lupta pentru reducerea numărului de parlamentari la maxim 300, va continua!

Vă aşteptăm la vot, pentru România şi pentru Satu Mare!

Ioan Opriș

Președinte PMP Satu Mare

Candidat PMP Camera Deputaților

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.