PMP Satu Mare și-a lansat candidații la alegerile parlamentare (Foto)

pmp1

pmp2

pmp3

pmp4

pmp5

pmp6

valeriu-steriu

ioan-opris

csaki-csongor

Partidul Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare și-a lansat azi, 30 noiembrie, candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie, în prezența președintelui executiv al PMP, Valeriu Steriu. Evenimentul s-a desfășurat la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Festivitatea la care au participat atât membrii cât și simpatizanți ai PMP, a început cu intonarea Imnului de Stat, după care au urmat luările de cuvânt. Acțiunea a fost moderată de către președintele PMP Satu Mare, Ioan Opriș.

Liderul PMP Satu Mare a vorbit despre proiectele formațiunii politice pe care o reprezintă, subliniind ca principale obiective reducerea la 300 a numărului de parlamentari dar și unirea României cu Republica Moldova, obiectiv asumat de Partidul Mișcarea Populară. De asemenea, acesta a vorbit și despre necesitatea modificării legislației în ce privește alocarea fondurilor europene în agricultură (și nu numai), dar și despre importanța apărării naționale.

În luarea de cuvânt, candidatul PMP Satu Mare pentru Senatul României, Csaki Csongor, a vorbit despre importanța creării de locuri de muncă bine plătite, pentru ca cetății să aibă siguranța zilei de mâine.

„Avem un program foarte bine stabilit pentru a reuși să intrăm în Parlament și să reușim ce ne-am propus. Îmi doresc ca în România noastră să avem locuri de muncă plătite decent. Vreau ca siguranța zilei de mâine să fie la ea acasă, atât pentru tineri cât și pentru pensionari. Vreau ca pensionarii să nu își cheltuie toți banii de pe o lună pe alta pe medicamente. Îmi doresc o infrastructură rutieră decentă. Vreau sistem saniar care vindecă pacienții și nu îi îmbolnăvește. Vreau agricultori care să își lucreze pământul, iar marfa să fie vândută cu un preț decent”, a declarat Csaki Csongor.

Valeriu Steriu a subliniat faptul că în momentul de față, PMP este pe un trend crescător, potrivit ultimelor sondaje de opinie. Totodată, acesta și-a manifestat încrederea că în județul Satu Mare PMP va da cel puțin un parlamentar.

„Sondajele arată că acest partid are un potențial de creștere bun. În județul Satu Mare, putem în mod real, să ne uităm pe cifre și să ne dăm seama că putem avea un parlamentar și din Satu Mare. Evident, pentru acest lucru trebuie să ne uităm foarte bine în tot ceea ce se mai poate face. Spuneam de întâlniri cu oamenii, de emisiuni la televiziunile locale. De asemenea, tot ce înseamnă această comunicare pe Facebook pe online, și nu în ultimul rând aș spune: ziua votului. Este cea mai importantă zi și mă bucur că în județul Satu Mare avem oameni în toate secțiile de vot. Este poate cel mai important lucru. Dacă fiecare om care reprezintă partidul în acea zi convinge încă zece oameni avem, cu siguranță, un rezultat foarte bun aici”, a declarat Steriu.

Evenimentul s-a încheiat cu intonarea imnului formațiunii politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.