Susținere la nivel înalt pentru candidații PSD Satu Mare la parlamentare

conferinta-psd

Secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacșu, și președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, s-au aflat azi, 23 noiembrie, în vizită în județul Satu Mare pentru a susține candidații social-democrați la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

De dimineață, cei doi oaspeți, împreună cu președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și candidații Ioana Bran, Octavian Petric și Gabriel Leș au vizitat „Plastica”, o firmă din Parcul Industrial din oraș, apoi s-au întâlnit cu sătmărenii în Piața de Vechituri. În cele din urmă, oaspeții au vizitat Fabrica „Euro Prod”.

La fabricile vizitate, deputații Marian Neacșu și Florin Iordache au discutat despre problemele pe care le întâmpină antreprenorii și au prezentat propunerile PSD pentru mediul de afaceri.

După vizitele și întâlnirile de azi cu cetățenii, cei doi lideri PSD, împreună cu președintele Organizației Județene a formațiunii politice și cei trei candidați au susținut o conferință de presă.

În luarea de cuvânt, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a salutat prezența celor doi lideri ai formațiunii politice, după care a trecut în revistă întâlnirile avute azi cu sătmărenii.

Președintele Camerei Deputaților a subliniat faptul că a venit la Satu Mare pentru a susține candidații PSD la alegerile parlamentare din luna decembrie.

„Am venit să susținem candidații noștri. Sunt niște candidați buni, fie că discutăm de Ioana, fie că discutăm de Gabi, fie că vorbim de Octav care a fost colegul nostru și în mandatul trecut. De asemenea, sunt oameni serioși care cunosc problemele sătmărenilor și sunt oameni care pot veni cu soluții … Și aici în Satu Mare venim cu oameni de-ai locului, care cunosc realitățile, și nu venim cu oameni de import care să-i reprezinte pe sătmăreni. Eu mă bucur că sunt niște viitori parlamentari buni. Mă bucur în primul rând că sătmărenii au încredere în ei, au încredere în PSD că le poate rezolva problemele”, a declarat Florin Iordache.

Marian Neacșu, directorul de campanie al PSD de la nivel național este prezent pentru a treia oară în acest an în județul nostru.

„Am venit la Satu Mare din mai multe considerente. În primul rând, pentru că datele pe care le am la București, indiferent de cât de bune, cât de actuale, cât de multă acuratețe au, nu reflectă întotdeauna realitatea din teren. Pentru o operațiune de stat major reușită, așa cum este o campanie electorală, este foarte important să ai acces la informații din cea mai apreciată sursă, iar asta este, evident, întâlnirea cu cetățenii din comunitatea respectivă. Am ținut să fim prezenți aici, așa cum am fost și la alegerile locale, pentru a vedea care este pulsul în organizație, în ce mod organizația respectivă relaționează cu oamenii … Sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut aici la Satu Mare. Avem liste de candidați foarte buni peste tot în țară. Cei trei candidați prezenți aicea, atât Ioana, cât și Gabi, și Tavi sunt sătmăreni, aici s-au născut și am văzut astăzi că ei sunt oameni cunoscuți. Am văzut că relaționează foarte bine cu cetățenii, iar cetățenii relaționează foarte bine cu ei. Sunt deschiși și participativi, ceea ce înseamnă că rezultatele pe care le prognozez vor fi cele mai bune pentru organizația PSD din Satu Mare și sunt convins că lucrul acesta se va realiza”, a declarat Marian Neacșu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.