Ion Crăciunescu despre moartea lui Daniel Prodan: „Am rămas șocat”

daniel-prodan

Lumea fotbalului (și nu numai) este șocată de moartea fostului internațional, Daniel Prodan. Cei care l-au cunoscut mai de aproape și-au exprimat nedumerirea la aflarea tristei vești.

„Este o adevărată lovitură! Am aflat de moartea lui în urmă cu două ore … Mi-a fost ca un copil … Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E tot ce pot să spun, am rămas fără cuvinte”, a declarat Mircea Sandu.

„Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă”, a spus Florin Prunea, fostul coleg din Generaţia de Aur al lui Daniel Prodan.

Fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu şi-a manifestat regretul la auzul tragicei veşti. „Am rămas şocat. Am aflat şi eu vestea acum câteva minute. Ultima dată când l-am văzut a fost la înmormântarea tatălui lui Gică Popescu. Este ceva incredibil. Era un om care radia de sănătate, de veselie … Doamne, Dumnezeule … S-a stins la jumătatea vieţii”, a declarat Ion Crăciunescu.

„Sincer, îmi pare foarte rău… nu-mi vine să cred. M-am văzut acum două luni cu el. Era vesel, era jovial. Sunt fără cuvinte …”, spune Mircea Rednic.

„Un om de la care am învăţat multe,care prima data când am ajuns la echipa naţionala m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa în cariera mea, un om pe care nu l-am văzut niciodată suparat şi care mereu zâmbea !!! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre !!! Dumnezeu să te odihnească în pace”, este mesajul lui Gabriel Torje, postat pe pagina sa de Facebook.

„Sunt total şocat, eu l-am cunoscut în ultima perioadă mai bine. Un om şi un băiat extraordinar. Condoleanţe familiei, Dumnezeu să-l ierte, nu-mi găsesc cuvintele”, a spus fostul mare portar, Helmuth Duckadam.

Daniel Prodan a murit miercuri (16 noiembrie) seara, în urma unui infarct. A avut doar 44 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.