Binecunoscutul antrenor Daniel Rațiu se mută în America

ratiu1

ratiu2

Daniel Remus Rațiu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de culturism din Satu Mare se mută definitiv în California, SUA. Începând din 2002, acesta este antrenor la CS Dinamic 2000 Satu Mare.

De-a lungul carierei sale, Daniel Rațiu a fost medaliat la mai multe concursuri de culturism, ocupând în mod repetat locuri pe podium la competițiile zonale și naționale de profil.

Sportivul sătmărean ne-a povestit că la vârsta de 24 de ani avea 130 de kilograme. Acela a fost momentul în care s-a ambiționat și a decis să slăbească, reușind să dea jos nu mai puțin de 55 de kg.

Având în vedere că are toată familia stabilită în SUA, Daniel Rațiu a decis să plece și el din țară. Acesta se va stabili în California, unde va lucra ca antrenor.

„Pe data de 20 noiembrie plec definitiv în SUA, California, unde voi antrena mai departe. Vreau să le mulțumesc elevilor și tuturor persoanelor care mă cunosc. Pentru că au avut încredere în mine și că au fost alături de mine pe parcursul anilor ce au trecut. Plec în America deoarece acolo îmi este familia, și aici nu mă mai leagă nimic”, a declarat pentru Sătmăreanul, Daniel Rațiu.

Din 2002, Daniel Rațiu este antrenor la CS Dinamic 2000 Satu Mare, activitate pe care o va continua în SUA, la un club de profil din California.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.