Jandarmii, la datorie și acest week-end

jandarmi

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână. Echipaje ale Jandarmeriei vor patrula în zonele şi arterele intens circulate, cluburi, discoteci şi terase şi vor interveni de urgenţă pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, 13 noiembrie, efective ale Jandarmeriei Satu Mare vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu Chindia Târgovişte meci ce se va disputa pe stadionul Olimpia, cu începere de la ora 12.30.

Tot sâmbătă, 13 noiembrie, jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre AC SC Recolta Dorolţ cu Metalurgistul CUGIR, meci disputat de la ora 14.00 pe stadionul din Dorolţ, dar şi la meciurile dintre Unirea 08 Tăşnad cu CSM Victoria Carei cu începere de la ora 14.00 la Tăşnad şi la partida dintre Asociaţia Sportivă Energia Negresti-Oaş cu Luceafărul Decebal, cu începere de la ora 14.00.

Tot sâmbătă, 13 noiembrie, jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin, meci disputat în Sala „Ecaterina Both” din municipiul Satu Mare cu începere de la ora 13.00, între CSM Satu Mare şi HC Dobrogea SUD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.