PRU Satu Mare și-a depus listele pentru parlamentare. Vezi cine sunt candidații (video)

pru1

pru2

pru3

pru4Filiala Satu Mare a Partidului România Unită (PRU) și-a depus azi (27 octombrie) dimineață candidaturile pentru scrutinul de la parlamentarele din 11 decembrie. Obiectivul PRU Satu Mare este de a obține un loc în Parlamentul României.

„Noi, acest Partid Românai Unită, ne propunem să câștigăm încrederea oamenilor în primul rând, după acea să promovăm doctrina partidului, o doctrină de stânga. Dorim să trăim într-o Românie unită. Dorim să trăim într-o Românie în care se respectă Constituția. Dorim să trăim într-o Românie în care se aplică legile în raport cu Constituția. Dorim să trăim într-o Românie neamenințată de federalizare, neamenințată de interese economice străine care nu aduc decât rău populației în general. Pășim cu încredere în această campanie, iar rezultatul municii noastre se va materializa în mod sigur în ceea ce vom putea să demonstrăm oamenilor până atunci”, a declarat liderul PRU Satu Mare, Vasile Ciocan.

În continuare vă prezentăm listele cu candidații PRU Satu Mare, pentru alegerile parlamentare:

Senat:

1.Florica Marchiș
2.George Filip
3.Viorica Rogoz
4.Vasile Pintea

Camera Deputaților:

1.Vasile Ciocan
2.Sergiu Pop
3.Claudia Sima
4.Marian Halas
5.Aurel Ghencean
6.Tufenica Ursu
7.Florica Oprea.

Legat de obiectivele PRU Satu Mare, Vasile Ciocan spune că „în ce ne privește ne propunem să câștigăm încrederea electoratului. În raport cu încrederea pe care o vom câștiga-o ne propunem să obținem și rezultate. Dacă vom reuși să muncim până atunci, vom avea pretenția de a avea măcar un loc eligibil pentru Parlamentul României”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.