PNL Satu Mare și-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

Un mandat de senator și două de deputați, este obiectivul PNL Satu Mare la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Candidații la scrutinul din iarna acestui an, alături de președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Ionuț Rus și de câțiva membri liberali au depus azi, 26 octombrie listele cu candidații la parlamentare.

Pe prima poziție la Camera Deputaților se află Romeo Nicoară, acesta fiind urmat pe poziția a doua de Emilia Enătescu.

La Senat, lista începe cu Adrian Albu, în prezent viceprimarul municipiului Satu Mare și continuă cu Ileana Blidar, consilier județean PNL.

„Candidații noștri sunt oameni cu experiență. Este o listă în care suntem de părere că sătmărenii vor avea încredere și noi vom face în așa fel încât să nu-i dezamăgim. Obiectivul este stabilit, s-a discutat, un senator și doi deputați”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Ionuț Rus.

„Vrem să demonstrăm că România poate fi condusă din decembrie încolo de oameni cinstiți și cu bun simț. Credem cu tărie că poate fi condusă de oameni cinstiți și nu de oameni cu probleme penale”, spune deputatul Romeo Nicoară.

În luarea de cuuvânt, Adrian Albu a subliniat faptul că urmează o campanie destul de dificilă, dar pe care candidații PNL vor să o facă „cu onestitate, cu cinste și cu corectitudine”.

„Vom încerca să nu atacăm pe nimeni. Nu știu ce vom face dacă vom fi atacați, dar sperăm și îi încurajăm și pe adversarii noștri să procedeze în aceeași manieră. Avem foarte mare încredere în aceste alegeri. Avem nevoie de continuitate în România. Avem nevoie de un Guvern asumat politic, care să înfăptuiască niște reforme de care avem absolută nevoie”, a subliniat Adrian Albu.

Listele cu candidații la parlamentare sunt următoarele:

Camera Deputaților

  1. Nicoară Romeo
  2. Enătescu Emilia
  3. Rus Ioan
  4. Sobius Monica
  5. Grieb Csaba
  6. Zeicu Petru
  7. Bodo Abigel

Senat

  1. Albu Adrian
  2. Blidar Ileana
  3. Panea Alexandru
  4. Duma Ovidiu.

 

 

pnl1

pnl2

pnl3

pnl4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.