Jandarm sătmărean, dublu vicecampion la karate (Foto)

Jandarmul sătmărean, Bogdan Suciu din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil a obţinut locul II la individual, dar şi pe echipe, la Campionatul de Karate, faza finală pe Ministerul Afacerilor Interne.

În perioada 18-21 octombrie, în municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat Campionatul de Karate – faza finală pe minister.

Din lot a făcut parte şi jandarmul sătmărean, plt. maj. Bogdan Suciu, fiind selecţionat să participe la această competiţie, ca urmare a obţinerii unor rezultate meritorii la diferite turnee de karate.

În urma desfăşurării competiţiei, plt. maj. Bogdan Suciu s-a clasat pe locul II la proba kumite-individual, categoria 67 de kg.

Jandarmul sătmărean a fost selecţionat să facă parte din lotul de karate al Jandarmeriei Române, unde rezultatul obţinut de luptătorul nostru, alături de rezultatele ceilorlalți au clasat echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe treapta a II-a a podiumului.

Jandarmul sătmărean se antrenează la Clubul Sportiv SAKURA Carei şi la Clubul Sportiv Dani San Zalău fiind coordonat de către antrenorul Gheorghe Dărăban şi de sensei Dan Chiş.

kumite1

kumite2

kumite3

kumite4

kumite5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.