Vasile Dîncu a efectuat o vizită în Negrești-Oaș

Vicepremierul Vasile Dâncu a efectuat azi, 24 octombrie, o vizită în orașul Negrești-Oaș. Reprezentantul Guvernului României a fost primit de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Vizita vicepremierului a început cu o ședință la sediul primăriei din Negrești. La întâlnirea cu Vasile Dîncu au participat consilieri locali din oraș, directori de instituții, dar și candidații PSD la alegerile parlamentare, Gabriel Leș și Ioana Bran.

La întâlnirea de la primărie, Vasile Dîncu a vorbit despre importanța investițiilor de la nivel local, subliniind, totodată, că Negreștiul are foarte multe proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării, și asta demonstrează interesul administrației locale pentru dezvoltarea proiectelor în zonă.

După ședință, Vasile Dîncu a efectuat vizite la câteva dintre obiectivele de investiții aflate în derulare sau finalizate din oraș.

„Îmi place ceea ce am văzut la Negrești. Orașul s-a dezvoltat foarte mult. Zona Oașului este una foarte importantă. Este foarte important ca și pe viitor să aveți proiecte. Sunt multe proiecte pentru micile investiții. Știu că oșenii sunt întreprinzători de felul lor. Trebuie să-i convingem pe oameni că fondurile europene sunt o sursă de dezvoltare … Filozofia Guvernului este să finalizeze toate investițiile începute. Cel mai grav este să lași investițiile importante să se îngroape singure. În prezent, se lucrează la un cod al urbanismului și înființarea unui ghișeu unic pentru ca autorizațiile să poată fi luate on-line. În 2018, la o sută de ani de la Marea Unire, trebuie să avem un stat suplu”, a declarat Dîncu.

dsc_0558

dsc_0559

dsc_0571

dsc_0585

dsc_0596

dsc_0607

dsc_0609

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.