„Beauty Days”, la o nouă ediție

Beauty1

Municipiul Satu Mare găzduieşte cea de-a V-a ediţie a evenimentului „Beauty Days”, care va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie.

De câţiva ani se organizează această manifestare cu scopul principal de a ridica nivelul de cunoştinţe al profesioniştilor din domeniul estetic facilitând întâlniri între profesionistii din N-V-ul ţării şi specialişti recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional. Locaţia din acest an va fi Casa Meşteşugarilor un edificiu construit în 1912 şi recent reabilitat.

Pe lângă Organizaţia Intercoiffure România s-au alăturat şi alte branduri profesionale importante, organizaţii, academii din domeniul estetic care prezintă pe aceeaşi scenă cu colecţii şi tehnici noi, cu scopul de a informa profesioniştii, astfel cei care doresc sa evolueze pe plan profesional, au ocazia de a se informa din mai multe surse pentru a-şi forma o viziune despre noutăţi.

Ca o noutate este faptul că vor fi organizate seminarii şi workshop-uri de coafură, machiaj, frizerie, cosmetic și manichiură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.