Șezătoare LIVE pe Facebook din Negrești-Oaș. Vezi detalii

floare-finta

Floare Finta, tezaurul uman viu din Negrești-Oaș va putea fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook „România Nedescoperită” (https://www.facebook.com/RomaniaNedescoperita/), în cadrul unei campanii derulate de Vodafone România.

Toți cei interesați vor putea urmări șezătoarea din casa Floarei Finta marți, 25 octombrie, de la ora 19.00.

Floare Finta, este considerată păstrătoarea tradițiilor oșenești, ceea ce i-a adus recunoașterea ca tezaur uman viu din partea Ministerului Culturii.

„Mie-mi spune Mătușa Floare și de când mă știu țiu șezătoare. Până amu’ nu vinea nime’ p-aicea, dar amu’ cu internetu’ aiesta ne caută. Și noi răspundem marți pe Facebook”, spune Floarea Finta în videoclipul de promovare a transmisiei LIVE.

„România Nedescoperită” este pagina de Facebook unde tezaurele umane vii, transmit live din cele mai îndepărtate colțuri ale țării.

Până în prezent, în țara noastră au fost acordate 43 de titluri onorifice de tezaur uman viu, unul dintre ele aparținând mătușii Floare Finta, la propunerea Casei Orășenești de Cultură Negrești-Oaș, aceasta fiind recunoscută ca și creator popular și promotor al zonei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.