Film despre vampiri, pe străzile din Cluj-Napoca. Vezi detalii

film

Regizorul japonez Sion Sono a decis să-și filmeze în Cluj-Napoca noua producție, „Tokyo Vampire Hotel”, un serial fantasy despre rădăcinile vampirilor din Transilvania. În consecință, miercuri, 19 octombrie, pe mai multe străzi din Cluj vor fi restricții în ceea ce privește circulația.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație miercuri, 19 octombrie, între orele 00.15 și 15.00 pe strada Emile Zola, de la intersecția cu str. Sextil Pușcariu până la intersecția cu Piața Muzeului, cu ocazia filmărilor pentru filmul aristic „Hotelul Vampirilor”.

În rolurile principale sunt actrițele japoneze Kaho, Ami Tomite și Lorena Koto, alături de Cristi Rigman, unul dintre cei zece actori selectați anul acesta în programul 10 pentru Film la TIFF.

Secvențe din șase episoade ale serialului se filmează în beciurile Muzeului de Artă, parte a legendelor despre misterioasele tunele subterane care ar traversa Clujul, fostul Hotel Continental, Piața Unirii și Piața Muzeului, în interioarele spectaculoase ale Salinei Turda și la Castelul Corvinilor, cetatea medievală a Hunedoarei.

Echipele de producție sunt formate din profesioniști din Cluj și București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.