Scandal la meciul Unirea Tărlungeni-Olimpia. Vezi ce s-a întâmplat (Foto)

meci1

meci2

Scandal în toată regula, îmbrânceli și lovituri cu pumnul la meciul dintre Olimpia Satu Mare și Unirea Tărlungeni, ce s-a jucat azi, 8 octombrie, în deplasare. Partida s-a terminat cu 2 la 0 pentru echipa noastră.

Haosul din teren s-a declanşat în minutul 75, în urma unei faze în care Kanaloş a căzut la pământ. Nemulțumiți de faptul că erau conduși cu 2-0, gazdele au tăbărât la propriu, peste jucătorii echipei noastre. Scandalul s-a întins și la băncile de rezervă ai celor două echipe.

Pentru a-i potoli pe scandalagii, în teren au intrat și puţinii oameni de ordine prezenţi la partida de astăzi. Jocul a fost oprit aproximativ un sfert de oră după care centralul Marian Pană a decis ca meciul să se reia, însă doi jucători de la gazde au fost eliminați. Este vorba despre decarul Vasile Mihai şi portarul Gudea.

„A fost un meci pe care noi l-am controlat în totalitate, în prima repriză ne-am creat trei-patru situaţii de gol, în condiţiile în care echipa gazdă nici măcar nu s-a apropiat de poartă. În repriza a doua am marcat de două ori, iar apoi a apărut acea busculadă şi ultimele 15 minute nu s-a prea jucat fotbal. A fost o agitaţie generală, nu ştiu exact ce s-a întâmplat la început şi de la ce a pornit. Eu n-am fost implicat în acea busculadă”, a declarat pentru Prosport.ro antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Spiritele s-au încins și după terminarea meciului, în drum spre cabine.

Sursa foto: www.prosport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.