Aventuri în deșert. Mani Gyenes la Raliul Marocului (Galerie foto&video)

Rider-ul sătmărean Emanuel (Mani) Gyenes a terminat pe locul 21 la Raliul Marocului, competiție ce s-a desfășurat în perioada 1-7 octombrie. Competiția din Maroc este locul unde elita sportului cu motoare merge să se antreneze și să facă ultimele setări înainte de cel mai dificil rally-raid din lume, Raliul Dakar.

„Locul 21 la Raliul Marocului, nu sunt foarte mulțumit de rezultat datorită problemei din ziua a 3-a când mi s-a rupt lanțul, dar a fost un antrenament foarte bun pentru Dakar 2017. Mulțumesc echipei Autonet Motorcycle Team și sponsorilor care au făcut posibilă participarea mea la acest raliu”, scrie Mani pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/LaciKTM/videos/1486109541405637/

maroc1

maroc2

maroc4

mani-gyenes

Competiția nu a fost lipsită de probleme. În ziua a 3-a a raliului, la kilometrul 175 s-a rupt lanțul motocicletei, iar rider-ul sătmărean a pierdut peste două ore, însă a putut să continue cursa după ce un localnic a reușit să-i repare defecțiunea cu două pietre și o șurubelniță.

„La km 175 mi s-a rupt lanțul și am pierdut peste două ore, dar noroc că am putut să continui cursa datorită unui localnic care cu două pietre și o surubelniță mi-a rezolvat problema. De aici am mai avut 135 km până la finish pe care i-am parcurs destul de încet, nu cumva să se rupă încă odată”, spune Mani Gyenes.

maroc9

maroc10

maroc11

De asemenea, Mani a postat și câteva fotografii din tabăra în care a dormit, în mijlocul deșertului, spațiu amenajat de către organizatori.

„Câteva poze din ziua maraton, aici am dormit în deșert în niște corturi făcute de organizatori”, scrie Mani pe pagina de socializare.

maroc5

maroc6

maroc7

maroc8

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.