UDMR Satu Mare și-a stabilit candidații pentru parlamentare. Vezi cine intră în luptă

candidati-udm

Reprezentanții Biroului Politic Județean al UDMR a stabilit ordinea pe listele de deputați și senatori pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, în urma voturilor exprimate în ședința de joi (22 septembrie) după-amiază, lista cu candidații pentru Camera Deputaților este condusă de Magyar Lorand și Erdei D. Istvan, iar cea a candidaților pentru Senat de Turos Lorand, aceștia fiind cel mai probabil și candidații cu cele mai mari șanse ca să devină parlamentari.

Actualii consilieri municipali ai UDMR, Magyar Lorand și Tiberiu Gunhner candidează la parlamentarele din iarna acestui an. Ordinea pe listele pentru Camera Deputaților și pentru Senat a fost stabilită în urma votului de joi după-amiază, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al UDMR.

Astfel, în urma votului, actualul consilier local Magyar Lorand conduce lista pentru Camera Deputaților, acesta fiind urmat de actualul deputat Erdei D. Istvan, care își dorește încă un mandat în viitorul legislativ al țării.

La Senat, lista candidaților UDMR de Satu Mare este condusă de Turos Lorand, acesta fiind urmat de actualul consilier municipal Tiberiu Gunthner.

De altfel, Turos Lorand și-a exprimat dorința de a candida la Parlamentarele din acest an. În prezent, acesta este membru CNA, fiind susținut de UDMR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.