PNL Satu Mare vrea să bată PSD-ul la parlamentare. Vezi ce spune Alina Gorghiu (Video)

alina-gorghiu

pnlPNL Satu Mare și-a fixat ca obietiv câștigarea a două mandate de deputați și unul de senator la alegerile parlamentare din iarna acestui an. Potrivit co-președintelui Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, care a efectuat azi, 23 septembrie, o vizită în județul nostru, acesta este „un obiectiv firesc, un obiectiv rezonabil”.

La conferința de presă de astăzi, alături de Alina Gorghiu au participat și președintele PNL Satu Mare, Ioan Rus, respectiv deputații Romeo Nicioară și Andreea Paul.

„Am discutat cu colegii mei din Organizația Județeană și credem că este posibil, este normal, să ne fixăm ca obiectiv un vot în plus față de PSD la nivelul județului Satu Mare. Sunt câteva procente pe care avem obligația să le recuperăm, cu un municipiu pe care trebuie să-l recâștigăm și cred că mandatul nostru la nivel de județ înseamnă: un senator și doi deputați. Este un obiectiv pe care ați putea să-l găsiți ambițios, eu îl găsesc un obiectiv firesc, un obiectiv rezonabil, un obiectiv de atins”, a declarat Alina Gorghiu.

În cursul acestei zile, șefa PNL a făcut un tur de vizită în mai multe localități din județul Satu Mare, după care a avut o ședință cu conducerea partidului, primarii și viceprimarii PNL.

În luarea de cuvânt, deputatul Romeo Nicoară a declarat că dacă ar câștiga doi deputați și un senator, acesta ar fi un „scor istoric” pentru PNL Satu Mare.

Numele candidaților PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi făcute publice săptămâna viitoare.

Ioan Rus spune că în cursa internă pentru desemnarea candidaților la parlamentare s-au înscris nouă candidați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.