Ioana Guruță s-a înscris la Glamour Street Fashion Show (foto)

ioana-guruta

ioana-guruta2

Cunoscuta interpretă de muzică din Carei, Ioana Guruță, s-a înscris în competiția Glamour Street Fashion Show cu o ținută de toamnă. Frumoasa careiancă are nevoie de susținerea noastră.

Dacă vă place ținuta Ioanei puteți să-i acordați o notă și un vot, dând click pe următorul link: http://www.glamour.ro/streetfashionshow/participante/guruta-ioana/

„Hello prieteni. Fac parte din competiția #glam la Glamour Street Fashion Show cu o ținută potrivită pentru această toamnă în care eu mă simt excelent. Dacă vă place și vreți să mă susțineți CLICK și VOTE (să curgă cu notele mari). Mulțumesc Sânziana Negru pentru că fac parte din echipa ta. Kisses!”, scrie Ioana Guruță pe pagina sa de Facebook.

În ținuta aleasă pentru Glamour Street Fashion Show, Ioana poartă o bluză de catifea neagră, de tip kimono, cu ușor exagerate și cu accente florale. Bluza aleasă a fost îmbinată cu o pereche de pantaloni-culottes, cu buzunare. Totodată, Ioana a ales un ruj şi pantofi roşii, pentru a avea o pată de culoare şi pentru a accentua mai mult feminitatea.

Un Comentariu la "Ioana Guruță s-a înscris la Glamour Street Fashion Show (foto)"

  1. Pingback: O sătmăreancă în Orchestra lui Horia Brenciu. Despre cine este vorba (Foto&video) | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.