Vezi cine va reprezenta județul la Consiliul pentru Dezvoltare Regională

Astăzi, 21 septembrie a avut loc ședința de numire a reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională (CDR) al Regiunii de Nord-Vest. Ședința a fost convocată de către președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba.

Ședința a început cu alegerea reprezentantului în CDR din partea municipiilor Satu Mare și Carei. În urma votului a fost ales Kereskényi Gábor, primar al municipiului Satu Mare, în funcția de reprezentant al municipiilor din județul nostru în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Ședința a continuat cu alegerea reprezentantului în CDR din partea orașelor județului Satu Mare, respectiv: Ardud, Livada, Negrești-Oaș și Tășnad, în urma căruia a fost în funcția de reprezentant al orașelor din județ a fost ales primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba.

La final s-a ales reprezentantul în CDR din partea comunelor județului Satu Mare. Prezenți în sală au fost un număr de 50 de primari ai comunelor sau împuterniciți ai acestora, astfel condiția de majoritate simplă a fost îndeplinită.

În urma votului a fost ales Dumitru Pop, primar al localității Odoreu, ca reprezentant al comunelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Numele reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul Regional, aleși azi va fi transmis spre informare Agenției de Dezvoltare Regională Nord Vest, care asigură secretariatul Consiliului pentru Dezvoltare Regională.

Întâlnirea a continuat cu reprezentanții celor 15 UAT-uri, beneficiari ai proiectului „Informatizarea Registrului Agricol”.

La finalul ședinței, Pataki Csaba a invitat toți primarii din județ să participe la Festivalul Pălincii, care va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, cu începere de la ora 14.00, în Piața 25 Octombrie.

cj1

cj2

cj3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.