Bătaie mare pe posturile de parlamentari la PSD Satu Mare

Aurelia Fedorca

Până azi, 1 septembrie, 12 social-democrați s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidaților care vor intra în lupta electorală pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. Anunțul a fost făcut azi de către președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești-Oaș, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului.

Întrebată cu privire la obiectivele pe care conducerea PSD o are în alegerile din 11 decembrie, Fedorca a declarat că „în varianta pesimistă un deputat și un senator, iar în varianta optimistă doi deputați și un senator”. Pentru desemnarea candidaților se va organiza și un sondaj de opinie.

„Suntem în competiție internă până mâine (vineri, 2 septembrie). Mâine este termenul final ca cei care doresc, deoarece nu este suficient să ai o recomandare de la o organizație politică locală ci trebuie în primul rând să avem oameni de calitate, de acea s-a hotărât ca la nivelul partidului nostru cei care doresc să-și depună cererea de intenție, să motiveze, de ce doresc și de ce ar fi buni pentru această poziție, funcție, și abia după să începem să facem evaluările care sunt necesare”, a declarat Aurelia Fedorca.

Lidera PSD mai spune că în cadrul Biroului Executiv de la Vaslui s-a decis ca minim 70% la nivel național din cei prezenți pe liste să fie oameni noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.