Vezi echipa de baschet a CSM Satu Mare

baschet1

baschet2

CSM Satu Mare și-a prezentat azi, 29 august, echipa de baschet cu care clubul sătmărean va evolua în noul sezon competițional. Pe lângă antrenori și jucătoare, la evenimentul de azi a participat și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

„Este foarte important în continuare pentru conducerea urbei susținerea echipei de baschet, susținerea CSM-ului. Mă bucur că în ultimul moment am reușit să obținem această posibilitate de a evolua în primul eșalon al Campionatului Național și le doresc succes fetelor și noului antrenor”, a subliniat edilul.

„În afară de Claudia Pop am reușit să aducem acasă toate jucătoarele de renume și dorim ca în următorii ani să clădim ceva frumos, bazat pe sătmărence. Împreună cu domnul antrenor, strategia noastră a fost să aducem cu mari eforturi patru jucătoare străine”, a declarat managerul Secției de Baschet, Feleki Zsolt.

În sezonul care bate la ușă pentru CSM Satu Mare vor evolua: Olah (Orosz) Andreea (antrenor secund și jucătoare); Laza Ramona – Eniko; Ferenczi Flavia – Ioana; Szmutku Renata; Pop Adina – Laura; Magurean Gabriela; Bolba Valentina; Batey Morgan; Khadijah Ameenah Whittington; Chastity Monique Reed și Angela Marie Rodriguez.

Echipa de baschet a CSM Satu Mare este antrenată de Jose Miguel Araujo, iar unul dintre antrenorii secunzi va fi Adriana Pricop, iar cel de-al doilea Andreea Olah (Orosz).
Potrivit managerului echipei de baschet, obiectivele formației sunt accederea în play-off și ocuparea unui loc cât mai bun în Cupa României.

Un Comentariu la "Vezi echipa de baschet a CSM Satu Mare"

  1. Pingback: CSM Satu Mare plătește penalizări jucătoarelor străine – MUZICA INSTANTELOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.