Campioana olimpică Simona Pop a ajuns acasă la Satu Mare (foto&video)

Simona1

Simona2

Simona3

Simona5

Simona7

medalia

Spadasina Simona Pop, componentă a Lotului României care a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a ajuns astăzi, 26 august la Satu Mare. Pe peronul gării, campioana noastră a fost așteptată de colegi, prieteni, familie, antrenorul de scrimă Csiszar Francisc, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, Virgil Dragoș dar și de consilierul județean Adrian Ștef.

Dintre oficialități nu a fost nimeni prezent la sosirea campioanei olimpice.

„Atâta am stat la Rio că parcă am și uitat ce s-a întâmplat acolo și acuma retrăim din nou momentele și chiar acum reușim să ne bucurăm de aceste medalii. Acolo te bucuri o zi, două, după care intră alții în concurs și ești prins cumva în programul acela și nici nu sunt cei dragi lângă tine, deci te bucuri doar când ajungi acasă”, a declarat Simona Pop la coborârea din tren.

Referitor la ceea ce reprezintă medalia de aur pentru scrima sătmăreană, campioana olimpică spune că speră din toată inima să nu fie singura medaliată cu aur de acum încolo.

„Eu sper din toată inima să nu fiu singura medaliată cu aur de acum încolo. Sper să fim atât de mulți încât să nu încăpem la o masă rotundă. Nu știu dacă sunt un model.
Important e ca fiecare să-și urmeze visele, deoarece visele chiar devin realitate. La vârsta de 9 ani am început scrima, am plecat de aproape 8 ani din Satu Mare. Am plecat ca să ajung la olimpiadă, ca să câștig o medalie, dar cred că nici în visele cele mai mari nu speram la aur”, spune Simona Pop.

Din partea celor prezenți la sosirea ei, Simona Pop a primit buchete de flori și multe felicitări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.