Fotbal: CS Mioveni – FC Olimpia 1-0

Mioveni

Olimpia a pierdut azi, 13 august, la Mioveni cu 1-0 dintr-un penalty, în minutul 87, transformat de Nastasie.

În prima repriză Olimpia a avut două contraatacuri foarte bune soldate cu faulturi și cartonașe galbene în vreme ce gazdele n-au tras niciun șut la poartă. În repriza secundă gazdele au pus presiune prin centrari, fără a avea nici un șut pe spațiul porții. Gazdele au cerut în repetate rânduri penalty și până la urmă au profitat de presiunea pusă pe arbitru și acesta le-a acordat o lovitură de la 11 metri la un contact inexistent între Ayza și Duruș.

„Am întâlnit o echipă cu jucători de calitate, condiții extraordinare de liga 1, am încercat să facem un joc organizat, agresiv și să jucăm pe contraatac. Am reușit în mare parte să facem un joc bun, echipa adversă neavând nici un șut pe poartă iar jocul a fost decis de penalty-ul de pe final !”, a declarat antrenorul olimpiei, Bogdan Andone.
„Un joc echilibrat, pe o căldura infernală, gazdele nici măcar un șut nu au tras pe poartă până în minutul 90. O presiune exercitată pe arbitru pe toată durata reprizei secunde, presiune care a dus la o mare eroare de arbitraj și penalty-ul acordat în min 87. Felicit băieții, staff-ul pentru atutudine și dăruire, avem mult de lucru … de luni uităm această înfrângere și ne concentrăm pe meciul de vineri (19 august) cu Brașov”, spune team managerul Olimpiei, Karda Attila.

Mioveni: F. Croitoru – Tomozei, Vişa, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Gălan – Rădescu, Ayza, Ed. Florescu – Năstăsie Rezerve: O. Popescu – Tirică, Gugu, Biceanu, Iamandi, Vintilă. Staicu Antrenor: Alexandru Pelici.

Olimpia: Anca-Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas – Onicaş, Krausz – V. Pop, D. Lukacs, D. Muntean – Faur Rezerve: Preda – Bura, Ciul, R. Rus, Villan, Erdei, Takacs. Antrenor: Bogdan Andone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.