Șofer reținut de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului

accident

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr care, după ce a provocat un accident, a părăsit locul faptei fără încuviințarea oamenilor legii. Mai mult decât atât, șoferul nu avea permis de conducere. Accidentul a cărui victimă a fost un copil de 7 ani, a avut loc duminică, 7 august, în jurul orei 19.35, pe Drumul Careiului din Satu Mare.

La fața locului s-a stabilit că un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, accidentând un copil de 7 ani din Satu Mare, care se afla angajat în traversarea străzii împreună cu mama sa, prin loc semnalizat şi presemnalizat prin indicatoare rutiere.

După producerea evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiștilor. Oamenii legii au reușit identificarea șoferului. Este vorba de un tânăr de 27 de ani din Satu Mare, despre care s-a constatat,  în urma verificărilor efectuate, că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă cu tânărul în stare de reținere, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni, respectiv vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 8 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

2 Comentarii la "Șofer reținut de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului"

  1. Pingback: Șoferul care a accidentat copilul de 7 ani, plasat sub control judiciar | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.