Șofer beat criță, a făcut prăpăd în parcarea Primăriei din Medieșu Aurit

accident

Un bărbat de 45 de ani din Medieșu Aurit a ajuns vineri, 29 iulie, pe mâinile polițiștilor după ce a lovit mai multe mașini, a distrus o fântână și a intrat cu mașina în gardul unei societăți comerciale din localitate. Șoferul a urcat băut la volan, având o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Aventura” șoferului a început în parcarea Primăriei din Medieșu Aurit.

Din investigațiile efectuate de către polițiști reiese că H. S. de 45 de ani din Mediesu Aurit, aflat la volanul unei mașini, la efectuarea manevrei de deplasare cu spatele, a intrat în alte două autovehicule care staționau în parcarea Primăriei din localitate, după care a lovit fântâna din beton situată pe drumul de acces în parcare.

Apoi, apăsând pe pedala de accelerație, șoferul s-a îndreptat spre strada Cetății, unde a intrat într-un gard din beton aparținând unei societăți comerciale, după care și-a continuat drumul înapoi în parcarea Primăriei Medieșu Aurit, unde s-a oprit.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, șoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.