Kereskenyi Gabor: „Nu vor fi schimbări numai de dragul de a schimba”

Kereskenyi

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat după ședința extraordinară de azi, 30 iunie a Consiliului Local că la instituții nu se vor face schimbări, doar de dragul de a schimba. Referindu-se la Apaserv și Transurban, Kereskenyi spune că la cele două societăți nu se vor face schimbări decât în cazul în care în urma auditului se vor constata nereguli.

„Apaserv și Transurban au conduceri ale căror contracte de management expiră la începutul anului viitor, undeva în martie 2017. Bineînțeles, urmează auditul și în cazul acestor societăți comerciale, dar în cazul în care auditul nu constată nereguli, actualele conduceri pot să-și ducă mandatul până la sfârșit. Nu vor fi schimbări numai de dragul de a schimba și de a înlocui persoane cu alte persoane”, a subliniat Kereskenyi.

Unul dintre prioritățile pe care primarul Kereskenyi și echipa sa îl au pentru perioada următoare vizează un contract de întreținere a drumurilor din municipiu deoarece, potrivit acestuia, procedura este contestată atât la nivelul instanțelor cât și în Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

„O altă prioritate este accesarea fondurilor europene, scrierea de proiecte, pentru că se deschid axele și vrem să fim pregătiți. Din păcate în momentul de față nu prea avem nimic”, a declarat edilul.

Totodată, primarul spune că în prezent se lucrează și la o nouă organigramă pentru fiecare birou și serviciu din cadrul Primăriei Satu Mare.

„Doresc ca în luna iulie să existe o variantă acceptată de toată lumea care ține cont de necesitățile compartimentelor serviciilor și birourilor”, a subliniat Kereskenyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.