Efectele consumului de porumb fiert

porumb

Potrivit specialiștilor, porumbul fiert are proprietăți terapeutice, acesta protejează inima, rinichii, ficatul, sistemul nervos şi conferă vitalitate pe termen lung. Totodată, cercetările au demonstrat că porumbul fiert îşi păstrează vitaminele şi aminoacizi într-o proporţie destul de mare.

După o cură de 15 zile cu porumb se poate constata atenuarea stării de greaţă, a durerilor de cap, a stărilor de oboseală sau a insomniilor.

Porumbul preparat termic determină intensificarea arderilor în celulele ficatului îşi intensifică arderile, rezultând mai multe proteinele şi hormoni necesari unui organism sănătos, chiar dacă vom consuma foarte puţină carne sau postim o perioadă scurtă.

Un consum ponderat de porumb copt poate conduce la scăderea în greutate, datorită unui mecanism molecular care grăbeşte degradarea grăsimilor. Porumbul este un bun medicament pentru slăbit.

Consumul de porumb pe o durată mai mare de 25 de zile poate determina o creştere cu până la 7-8% a lungimii totale a reţelei de vase de sânge capilare. Aceasta are ca efect scăderea acumulării de toxine în organism, reducerea vitezei de îmbătrînire, dar şi de îmbolnăvire a tuturor organelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.