Consilierii locali au votat noii membri din conducerile Olimpiei și CSM Satu Mare

csm

În prima ședință din actualul mandat, consilierii municipali prezenți au votat în unanimitate proiectele de hotărâre referitoare la numirea unor noi membri la conducerile Clubului Olimpia, respectiv CSM Satu Mare.

În urma votului de astăzi, Vasile Fogel revine la cârma CSM Satu Mare. Acesta a mai condus Clubul Municipal în perioada 2007-2012.

Din noul Consiliu Director al CSM Satu Mare fac parte: Magyar Lorand, Romeo Pop, Gati Istvan, Silviu Sumlaș și Robert Pugner.

De asemenea, Novak Levente a fost mandatat de Consiliul Local să facă parte din Adunarea Generală a Asociației Sportive Fotbal Club Olimpia 2010, iar din Comitetul Director vor face parte Catrinel Raț, Magyar Lorand și Ciprian Bretan. În urma votului de azi au fost revocați din funcții Ionică Cîmpean, Radu Ardelean și Octavian Ardelean.

„Am dorit să fie o transparență mai mare la nivelul acestor două cluburi, drept pentru care am făcut aceste propuneri și vă mulțumesc că ați acceptat această propunere, ca să fie inclusiv reprezentantul suporterilor, a Galeriei Olimpiei Satu Mare membru în Comitetul Director al clubului. Dorim o transparență pentru că este vorba de bani publici și, tot așa, și la CSM, și la Olimpia, participă oameni de sport, iubitori ai sportului, și cred, și sper din tot sufletul, că vom avea performanțe la nivelul acestor două instituții”, a declarat, primarul Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.