Catrinel Raț: „Cred că s-ar putea realiza ca în 2021 Olimpia să fie în Liga I”

Catrinel Rat

Peste 5 ani, în 2021, Olimpia Satu Mare își va sărbători centenarul. Noul membru din cadrul Comitetului Director al Olimpiei, Catrinel Raț, a declarat la sfârșitul ședinței de azi, 30 iunie a Consiliului Local că își dorește ca în 2021, echipa sa de suflet să fie în Liga I.

„Puține cluburi din România se pot lăuda cu această vârstă ca Olimpia, adică o sută de ani, care va fi împlinită peste 5 ani. Eu am participat la împlinirea a 75 de ani, dacă bunul Dumnezeu mă ajută, aș vrea să fiu și la împlinirea a 100 de ani unul dintre organizatorii acestui eveniment, pentru că un centenar este ceva deosebit”, a declarat Catrinel Raț.

Acesta a mai subliniat și faptul că dorește ca echipa fanion a Sătmarului să facă performață și, nici mai mult, nici mai puțin, ca în 2021 să ajungă în Liga I.

„Nu este tot una să sărbătorești împlinirea a 100 de ani în Liga a III-a, în Liga a II-a sau în Liga I. Cu o strategie cu bătaie lungă pe următorii cinci ani cred că s-ar putea realiza, cu sprijinul Consiliului Local, al Consiliului Județean, cu sponsori, ca în 2021 Olimpia să fie în Liga I”, a mai declarat Raț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.