Dorel Coica mulțumește sătmărenilor

DSC_0554

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 7 iunie, primarul Dorel Coica le-a mulțumit sătmărenilor care l-au susținut în campania electorală pentru alegerile locale.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în campania electorală. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au votat cu mine. Mă apuc din nou de munca pentru care m-am pregătit, o să-mi reiau activitatea la cabinet. Scorul meu este mai bun decât scorul partidului pe municipiu. Din păcate a fost un absenteism mare. Din păcate, populația de etnie română care ar fi trebuit să vină să mă sprijine nu a ieșit la vot. Îi felicit pe cei care l-au susținut pe domnul Kereskenyi. A știut să-i mobilizeze și să vină cu mic cu mare să voteze, iar rezultatul este cel pe care îl știți. Îl felicit pe domnul Kereskenyi și îi doresc succes. Să nu se plângă că nu i-am lăsat nimic în momentul când am, plecat de la Primărie, deoarece sunt proiecte care sunt în derulare”, a declarat Dorel Coica.

Ascesta a făcut referire la proiectul celui de-al treilea pod care este în licitație pe SEAP, la lucrările de reparații de pe Podul Decebal, la necesitatea reabilitării Centrului Vechi și Centrului Nou, dar și la lucrările de pe străzile din Curtuiuș, Digului, Diana, etc.

„Din punctul meu de vedere consider că mi-am făcut treaba foarte bine. Poate că mi s-a tras toată chestia asta de la demolat garajele, sunt foarte mulți oameni nemulțumiți. Am fost singurul primar care a avut curaj să facă curățenie în cartiere. Dacă aș fi primar în continuare, aș continua demolarea garajelor în cartierele 15, 14, în Solidarității, deoarece peste tot trebuie făcută o curățenie. Trebuie impusă civilizația”, a declarat Dorel Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.