Scrisoarea Cristinei către mama ei, Aurelia Ferdorca: „Dă-i înainte mami!”

Fiica primarului din Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a postat pe pagina de Facebook a mamei sale o emoționantă scrisoare de susținere. Cristina Fedorca vorbește despre momentele în care, cu patru ani în urmă, mama ei a decis să intre în cursa electorală pentru Primăria Negrești-Oaș, dar și despre cum vede în prezent, o nouă candidatură.

Mami

Acum mai mult de 4 ani ți-am spus că nu te susțin să candidezi. Ți-am spus că politica nu e un mijloc prin care poți să aduci schimbare. Că mizele sunt prea mari și noi, prea mici. Ți-am spus că vei fi atacată din toate părțile de oameni cu puterea financiară pe care noi nu o avem. Pentru ce să te expui când oamenii pentru care tu te lupți nu vor înțelege sau aprecia niciodată sacrificiile pe care tu le faci? Ți-am spus că nu vei recupera niciodată sănătatea pierdută și timpul departe de noi. Din fericire, tati, întotdeauna vocea rațională în momentele importante, ți-o spus: „dă-i înainte Aurelia”. Mami, îți mulțumesc că nu m-ai ascultat. Ai avut dreptate, cu tati lânga tine, cu o echipă extraordinară și cu încurajările din partea negreștenilor, poți să treci peste orice greutăți și să îmbunătățești orașul. Vreau să le mulțumesc în parte fiecăruia care a contribuit la misiunea ta de a lupta pentru negreșteni, fie că au contribuit prin timpul lor sau doar o vorbă bună. Am citit fiecare comentariu de pe pagina ta, și, ca orice copil departe de părinte, mă doare să citesc lucruri negative și mă bucur cu fiecare cuvânt de încurajare. Vă mulțumesc tare mult tuturor care vă luați timp din ziua voastră să o încurajați, înseamnă mult pentru mine pentru că știu cât de mult înseamnă pentru mami.

A mai rămas o săptămână până la noile alegeri. Câțiva ani prea târziu, vreau să îți spun: „dă-i înainte mami!”, scrie pe Facebook Cristina Fedorca.

Cristina Fedorca a absolvit anul trecut The London School of Economics and Political Science, iar în prezent este stabilită la Londra unde lucrează la o firmă de consultanță financiară.

Fedorca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.