Moartea patronului Hexi Pharma, anchetată de un procuror din Satu Mare

accidentul

Dosarul privind moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a (ÎCCJ) a României, și va fi anchetat de procurorul sătmărean Romulus Varga. Anunțul a fost făcut de Procurorul General al României, Augustin Lazăr. Teribilul accident în care Dan Condrea și-a pierdut viața a avut loc duminică (22 mai) seara, ăntre localitățile Buftea și Corbeanca.

„Dosarul va fi preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la faţa locului pentru a participa la cercetări. Autoturismul a fost ridicat şi dus la sediul IPJ Ilfov. Toata probele ridicate de la faţa locului au fost conservate”, a declarat Augustin Lazăr.

Procurorul Romulus Varga este din Satu Mare, și este unul dintre magistrații care instrumentează dosarul Hexi Pharma.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea și-a pierdut viața duminică seara într-un accident ce a avut loc între localitățile Buftea și Corbeanca. Mașina condusă de Condrea s-a izbit de un copac. În urma impactului extrem de violent, patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, spune că există doi martori ai accidentului. Unul dintre ei se afla la volanul unei mașini pe care autoturismul implicat în accident l-ar fi depăşit cu puţin timp înainte de impact, iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zonă. Cei doi au fost audiați duminică seara.

7 Comentarii la "Moartea patronului Hexi Pharma, anchetată de un procuror din Satu Mare"

  1. Pingback: O sătmăreanc MARTOR CHEIE al accidentului în care a murit Dan Condrea (Foto) | Satmareanul | Satmareanul

  2. Pingback: Ascultă înregistrarea primului apel la 112 făcut de Gabriela Pelin în cazul morții lui Dan Condrea | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.