Sătmăreanca Bianca Marciuc face furori la Hollywood

Apreciată de marii regizori americani, sătmăreanca Bianca Marciuc face furori pe platourile de filmare de la Hollywood. Frumoasa sătmăreancă este cunoscută și în lumea modei, dar și ca DJ, mixând în cele mai luxoase locuri de pe mapamond.

În 2014, Bianca Marciuc a a acordat în exclusivitate un interviu pentru ziarul nostru, care poate fi citit accesând următorul link:

http://www.satmareanul.net/2014/10/30/bianca-marciuc-satmareanca-din-orasul-seicilor/

Recent, Bianca a terminat de filmat o comedie, un scurtmetraj, în care a interpretat rolul unei actrițe tinere și neexpermentate care s-a mutat la Hollywood, din Buenos Aires și care își dorește să devină celebră peste noapte.

„Am avut parte de o echipă extraordinară cu care am lucrat. Scenariul este scris de rusoaica Marie Mitkovskaya iar ca regizor l-am avut pe James Rowe”, spune Bianca Marciuc.
Totodată, în luna martie al acestui an, Bianca a filmat un trailer science fiction, „Elazaar”, în care interpretează rolul unei regine din epoca de aur, care face sacrificiul suprem pentru a-și salva copilul, pe jumătate dragon, pe jumătate om.

„Filmările au avut loc printre dealurile hollywood-iene, iar una dintre amintirile amuzante e cum a trebuit să îmi păstrez intacte rănile pline de sânge create de make-up artistul echipei până la finalul zilei de filmare. Am mai filmat un trailer horror pentru filmul „The crack” în care joc rolul unei fantome, o soţie care îşi bântuie soţul infidel. Un alt proiect la care am lucrat şi cu care am participat anul acesta la festivalul de la Cannes, se numeşte „Triunghiul iubirii” şi este povestea unui cuplu căsătorit care se consiliază în privinţa căsniciei apatice pe care o trăiesc de mulţi ani, în cabinetul unui doctor din New York, un psiholog care a inventat o pastilă ce are ca efect ştergerea amintirilor traumatizante din creierul pacienţilor”, spune sătmăreanca noastră.

În afara platourilor de filmare, Bianca are success și ca DJ, și mixează în cele mai exclusiviste locuri din lume.

De asemenea, sătmăreanca noastră face furori şi în lumea modei. Bianca a pozat pentru diverse publicaţii şi reclame, iar în prezent are apariţii în FHM Romania. În ianuarie 2016, Bianca Marciuc a apărut și pe coperta revistei de lifestyle din Dubai „Upstreet”.

Sursa foto: www.paginadelifestyle.ro

Bianca Marciuc

Bianca Marciuc2

Bianca Marciuc3

Bianca Marciuc4

Bianca Marciuc5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.